Sayfalar

28 Şubat 2010 Pazar

Sakarya Tatankalar 14 - 0 Yaşar Üniversitesi (Admirals)

Bu sezon hem Korumalı Futbol Türkiye 2. Ligi'nde hem Üniversitler Ligi'nde mücadele ediyoruz Sakarya Üniversitesi olarak. Bugün Üniversiteler Ligi'ne Yaşar Üniversitesi maçı ile başladık kendi sahamızda. Ağır bir sahada, zorlu Koç Üniversitesi 2. Lig müsabakasından sonra hırslı ve istekli Yaşar Üniversitesi müsabakası oldukça zorlu geçti. Hem Türkiye Ligi hem de Üniversiteler Ligi'nde oynamış olmanın getirdiği öğrenci olmayan oyuncularımızın forma giyememesi zorunlu rotasyona itiyor takımı ki bu da son derece tecrübe artırıcı bir faktör aslında. Bu maçla beraber faydalandığımız oyuncusu sayısı 40'ı geçmiş oldu ki bu da gelecek seneler için umut verici.

Üniversiteler Ligi'nde garipsediğimiz bir kural değişikliği çeyreklerdeki süre kısaltımı oldu. Perşembe günü faksla aldık bilgisini, normalde 15 dakika olan çeyrekler 12 dakikaya indirilmiş vaziyette. Bu bence iyi olmamış. Buna bir de sürenin sadece saati tutan başhakem tarafından biliniyor oması ve neye göre değişiyor olduğunun tam olarak anlaşılamaması eklenirse Üniversiteler Ligi'ne ilişkin bazı sıkıntıların yaşanacağı bugünden söylenebilir. Sözü fazla uzatmayalım grubun diğer maçında Anadolu Üniversitesi kendi sahasında Selçuk Üniversitesi'ne 14-20 kaybetti.

Gelecek hafta Ege Üniversitesi SK ile bir anlamda 2.Lig'de 2. sıra mücadelesine çıkacağız. Sonraki hafta ise Selçuk Üniversitesi'ni misafir edeceğiz Sakarya'da. Tatankalar savaşıyor!

1 yorum:

nebuchadnezzar dedi ki...

arkadaşımın koç olduğu diğer arkadaşımın savunma kocu olduğu takımı yendiniz ha... iş var o zmn anadolunun genc ruhunda... gitti yine bir özel üniversite takımı daha :D bl şanslar...