Sayfalar

3 Mart 2010 Çarşamba

Akıllı Olun, Adam Olun Lan!

Şu surattaki kızgınlığa, mide ekşiliğine, ilk yakaladığımı tekme tokat döverim edasına bakın sayın ve çok sevgili spor severler. Sonunda Capello'yu bile çıldırttılar. En son Roma - Galatasaray maçında görmüştük Capello'nun böylesi suikastçi yüzünü. İtalyan hoca ziyadesiyle sinirlenmiş durumda, hani utanmasa küfredecekmiş basın toplantısında topçulara. artık özel hayatınıza bir çeki düzen verin, yaptığınız hem ayıp hem günah, ettiniz güzelim Milli Takımın içine diyor öz olarak basın toplantısında Capello Baba.

Terry en yakın arkadaşının sevgilisiyle olmuş, meydana çıkınca hem dünya aleme rezil olmuş hem de performansı dibe vurmuştu. Chelsea Terry'e izin vermiş, takımdan bir müddet uzaklaştırmış, Capello ve FA elemanın Milli Takım kaptanlığını elinden almıştı. Yetmedi Afrika 2010'da takımda olması beklenen aldatılmış arkadaş ve sevgili Wayne Bridge, Terry ile aynı ortamda bulunamayacağı için Terry olduğu sürece tekrar Milli Takım faorması giymeyeceğini söylemiş ve Afrika'ya gitmeme kararı almıştı. Terry yerine kaptanlığa Rio Ferdinand'ın getirilmesine karar verilmiş, Rio'nun da hem seks hem doping skandalları gündeme getirilince bir anda fikir değiştirilmişti. Şimdi takım kaptanlığına getirilen isimse Steven Gerrard oldu. Bütün ülke tarafından sevilen ve saygı duyulan bir oyuncu olsa da Gerrard'ın adı bir çok bar kavgasına karışmış hatta bir dönem hapis cezası alması gündeme gelmişti.

Basın önünde bu derece asabi bir tavır sergileyen Capello acaba antrenmanda başlıktaki ifadeleri kullanıp bir atar yapmış mıdır takımına?

Hiç yorum yok: