Sayfalar

28 Kasım 2010 Pazar

49 Gün Kaldı

Sevgili Çoban Salata Dostları,

Bilenler biliyor Ağrı'da Piyade olarak yapıyorum askerliğimi. Dolayısıyla askere geldiğimden beri bloga katkıda bulunamıyorum. Çok ksa sürelerle çarşıya çıkabildiğim için çoğu zaman son gönderilere bakmakla yetinmek zorunda kalıyorum. Giderken 3 arkadaşıma emanet edip gittiğim, evladım yerine saydığım blogun güncelliğini ve arkadaşlarımın katkılarını görünce ise tam anlamıyla şaşkınlığa uğramış durumdayım. Hadi yoğunluğu, sıkıntısı olanı biliyorum da diğerleri ne yapar, ne eder, nerededir, insan merak ediyor. İnşallah 49 gün sonra bitecek olan askerliğimin akabinde blogu ciddi değişikliklerle tekrar güncel bir hale getirip ayağa kaldıracağız. Umarım eskisinden daha iyi, şu ankinden ise ışık yılı uzakta olacak blogun yeni hali. Yeter ki Allah sağlık versin.

Bizi hala inatla ne var ne yok, acaba yeni bir gönderi oldu mu diye takip eden arkadaşlara da sonsuz teşekkürler. Hakkınız ödenmez. 49 gün sonra Yaradan'ın iziyle görüşebilmek dileğiyle. Tüm sevdiklerime kucak dolusu, hasretle bezenmiş öpücükler Ağrı'dan...

cenky
Evladına sahip çıkan baba formatındaki, zorunlu piyade, blog kurucusu ve yazarı

6 yorum:

il Capitano dedi ki...

ben de 15 güne gidiyorum askere ve blogu bırakacak olmak şimdiden düşündürüyor.çok şükür bitirmişsin abi,bekliyoruz :)

goldenaxe dedi ki...

Hadi hayırlı teskereler olsun. nöbetten dusecegın gunler yakındır :)

Bloga gelince, mozilla-brief ile takip ediyorum, Ekim'de 15, Eylül'de de bi o kadarken Kasım'da kış uykusu diyebilirim bu duruma.

Ben de Kasım ayındaki yogunluktan dolayı çok boşladım blogumu, bir rayına oturmuyor :)

Mario Jardel dedi ki...

allah yardımcın olsun kardeşim. Desene 48 tane yer kaldı türkiye haritasında karalanmadık :) Sağlıkla, sıhatle tekrar buralarda olman temennisiyle..

Mehmet Dinler dedi ki...

heyecanla bekliyorum cenk abi, yazılarına hasret kaldık.

Mustafa Uğur dedi ki...

Biz olmuşuz salata, Çobanı bekliyoruz hep birlikte...

Unknown dedi ki...

gs bu halde olunca kim ne yazabilir bloga:(